Prins, training, loopbegeleiding & coaching

tweedaagse training IK en ANDEREN

De kracht van verbinding

Open training verzorgd door Anselma Prins en Esmeralda Heij 

Deze training is geschikt voor iedereen die toe is aan het maken van een verdiepingsslag in zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In jouw leven gaat het altijd over jou in relatie tot anderen. De mate van verbinding bepaalt de kracht van die relaties. Maar hoe staat het met de verbinding met anderen en hoe kan je die verbinding verbeteren?  Deze vragen staan op de training centraal. Je krijgt nieuwe inzichten over de werking van jouw authentieke ik en wat jou blokkeert om werkelijk te zijn wie je in essentie bent. Dit gaat over jouw persoonlijke groei, maar deze training geeft je daarnaast inzichten over universele wetten die gelden voor ieder groeiproces.

doel
In deze tweedaagse training is ons doel om je met een hernieuwde blik naar jezelf te leren kijken. We  gaan de diepte in door op zoek te gaan naar de oorzaken van jouw huidige (belemmerende) gedrag en we gaan op zoek naar datgene wat de jou krachtig en uniek maakt. De nieuwe inzichten kun je na de training direct toepassen in de praktijk, want wij staan voor praktisch en doeltreffend.

Wij werken vanuit het motto: inzicht + ervaring = wijsheid.

aanpak
Dit doen we op een vernieuwende, doortastende, eenvoudige en luchtige manier.
Vernieuwend: wij hebben een eigen visie ontwikkeld die gaat over de kracht van de verbinding, vooral sprekend vanuit onze eigen praktijkervaringen en voorbeelden (niet uit een boekje!).
Doortastend: we zullen je waar nodig confronteren en direct feedback geven, waarbij voorwaarde is dat de veilige en prettige sfeer behouden blijft. De dag heeft een positieve lading!
Eenvoudig: er wordt niet gewerkt met ingewikkelde modellen en theorieën. De theorie en de twee eigen modellen  komen voort uit praktijk, levenservaring en uit een grote dosis ‘gezond verstand’.
Luchtig: de dag vindt plaats in een open sfeer. Door humor en luchtigheid ontstaat een fijn ‘leerklimaat’.

Door de praktische insteek kun je de dag erna met de opgedane inzichten en ervaring aan de slag! Zeer effectief dus!

Wil je meer informatie over deze training, stuur mij een e-mail: info@anselmaprins.nl

aanmelden