Prins, training, loopbegeleiding & coaching

Reactie deelnemers training ‘IK en ANDEREN’

Anita: (lifecoachtraject)
In 2014 kwam ik via via in contact met Anselma. Het eerste contact nodigde direct uit om mijn verhaal met haar te delen. Ze heeft door haar manier van vragen stellen vrij snel de vinger op de zere plek weten te leggen en daar hebben we ons vervolgens op gefocussed. Met loop-coaching en door praktische opdrachten kreeg ik al snel de inzichten die ik nodig had om bepaalde keuzes te kunnen maken en om te bepalen wat ik nou eigenlijk belangrijk vind. Ik ben veel dichter bij mezelf komen te staan wat ik echt dank aan Anselma. Ik heb haar vaker bedankt voor haar te gekke coaching en kan haar dan ook van harte aanbevelen!!

Stephen: (open training, 1 dag)
Door de persoonlijke aanpak van de trainers vond ik dit een onvergelijkbare training op het gebied van leiderschap. Echt bijzonder!

Arine: (open training, 1 dag)
Jullie hebben beiden toegevoegde waarde en zijn een perfecte combi. Deze training is de start van allerlei positieve ontwikkelingen in mijn leven geweest.

Diederik: (open training, 1 dag)
De trainers confronteerden me met mezelf. Dat was niet altijd even aangenaam. Maar voor complimentjes was ik ook niet naar deze training gekomen. Ik kwam om te leren en geleerd heb ik.

Corné: (incompany, 1 dag)
Wij kunnen terug kijken op een enerverende dag, ten eerste was het een verademing om te zien en voelen hoe jullie een bron van kracht en energie kunnen genereren. Ook was het aangenaam om te ervaren dat de mannen zich kwetsbaar durfden op te stellen. Dit heeft ons als groep alleen maar sterker gemaakt.”

Gerard: (incompany, 1 dag)
Bij deze training houd je jezelf een spiegel voor. Het leert je om naar jezelf te kijken en daarnaar te handelen. De invalshoeken die de dames ons gaven moeten je aan het denken zetten.
Kortom: een fantastische training op een hele fijne manier gegeven.