Prins, training, loopbegeleiding & coaching

mijn aanpak

Als trainer en (life)coach ga ik op zoek naar de Prins in ieder mens. Met andere woorden: Wat maakt jou krachtig en uniek? Met welke talenten ben je geboren? Wat zijn de onderliggende drijfveren? En ook: ik ga met jou op zoek naar de oorzaken en oorsprong van jouw huidige (belemmerende) gedrag; de Kikkers! Ik gebruik hiervoor een simpel  model dat doeltreffend jouw krachten en jouw belemmeringen inzichtelijk maakt. Deze mentale inzichtsoefeningen worden afgewisseld met oefeningen om je eigen lichaamsbewustzijn te vergroten. Daarnaast is wandelcoaching een vast onderdeel van mijn coachtrajecten en is het mogelijk om door middel van ademsessies op een dieper niveau te voelen en trauma’s te helen.

Tussen de sessies door krijg je gerichte oefeningen en opdrachten mee, je moet het ten slotte zelf doen! Door de (hernieuwde) ontdekkingen die je doet over jezelf, leer je jezelf beter kennen en help ik je op weg om te worden wie je je hele leven al bent.

Samenwerking met mij kenmerkt zich door diepgang, plezier, humor en een zeer persoonlijke aanpak. Met een knipoog en een lach spiegel ik het gedrag en laat ik jou met een milde blik naar jezelf kijken.