Prins, training, loopbegeleiding & coaching

wie ben ik

Anselma Prins, geboren in Drenthe en van mijn ouders de liefde voor de natuur meegekregen. De ruimte van het platteland werd in mijn studententijd ingenomen door het gezellige stadsleven. Als student genoot ik vooral van mijn vrijheid en onafhankelijkheid en na mijn studies ‘Toerisme’ en ‘Personeel en Arbeid’ ben ik een jaar gaan reizen door Azië en Australië. Tijdens mijn werkende leven koos ik al snel het leidinggevende pad, maar uiteindelijk was ik na twaalf jaar toch toe aan iets anders. Een loopbaanbegeleidingstraject hielp mij in het vinden van het juiste spoor, nl. dat van trainer/coach; na drie jaar te hebben gewerkt als trainer/accountmanager heb ik in 2010 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Wat een feest!

In mijn dagelijkse leven geniet ik (meestal) volop van de vele uitdagende rollen in mijn leven: die van partner, moeder van een dochter en zoon, vriendin, zelfstandig ondernemer en zakenpartner.

De natuur is inmiddels weer onlosmakelijk met mij verbonden. Ik ben graag in de natuur, wandelcoaching is een vast onderdeel in mijn coachtrajecten en in onze trainingen. Daarnaast voelt het als een missie om mijn klanten weer dichter bij hun natuur te brengen.